April 20, 2024

Freiewebzet.com

Be Informed With Latest Entertainment News Technology

Herkes İçin En Yeni Şık Cep Telefonları

Oldukça uzun bir süredir cep telefonları, birinin mesaj atması veya araması gerektiğinde erişilen ihtiyaçlar olarak görüldü. Bununla birlikte, son on yılda veya daha kısa bir zamanda, cihazlar esasen gelişti ve önceki açık bilgisayarlardan daha güçlü hale geldi. Hindistan’da alt sınıftan seçkinlere kadar pek çok cep telefonu müşterisi var. Telefonlar şu anda hayatımızın hemen hemen her alanında kullanılmaktadır; iş, kaynaşma ve araştırma, web’de gezinme, uyarılar verme, müziğe dikkat etme, kayıt izleme ve ortalıkta dolaşma dahil. Toplu taşımaya binip iş mesajlarına cevap veriyor olabilirsiniz ya da enerjinizi hareketli oyunlar oynayarak bir bistroda harcayabilirsiniz.

Büyük isimdeki markalar, trendleri takip etmek için sürekli olarak daha iyi yaklaşımlar ararken, proaktif bir şekilde bu alanı keşfetmeye başladı. İşte herkes için mükemmel olan en yeni ve şık cep telefonlarından bazıları:

  1. Casper VIA F30 Plus

50MP temel bilgisayar tabanlı akıllı kamerasına, 128GB büyük depolama alanına ve 5000mAh güçlü piline ek olarak F30 üzerinden sınırsız Casper ile tanışın. Casper VIA F30’u kullanırken ek olarak, devam eden 8GB Slam seçeneği ve ekstra 4GB Virtual Smash seçeneği sayesinde 12GB’a kadar genişletilebilen gösteri, süper hızlı kullanım, çok sayıda anımsatma, en sevilen oyunlar ve uygulamalar 128 GB hafızası sayesinde kolayca kaldırılabilir. Yeterli fotoğraflar ve devasa sınırlı bir hafıza ile sınırlarınızı zorlayın. Neyse ki bu ve diğer pek çok harika ürün Casper Kupon Kodu’nda indirimli fiyatlarla sunuluyor.

  1. Casper VIA E30

Casper VIA E30’un 16 MP hedefli birincil kamerası; açma yeri ve sensörü ile fotoğraflarınıza kalite katacak tüm inceliklerle, aradığınız sunumu sunmak için hazırlanmıştır. 5MP yardımcı kamera ile 115 derecelik geniş açılı fotoğraflar çekebilir, 2MP bokeh kamera ile fotoğraflarınıza derinlik katabilirsiniz. Karşılaşmalarınızı iyileştirecek yenilik ve teselli kalitesine sahip ideal cep telefonu sandığınız kadar uzak değil. İyi bir telefondan beklediğiniz her şeyi, çeşitli kamera modlarından radyo öğelerine, geniş ekran planından yüksek pil gücüne kadar en açık yapısında Casper VIA E30 sayesinde bulacaksınız.

  1. Casper VIA X 20

VIA X20’nin 25MP yüksek çözünürlüklü özçekim kamerası sizin için değiştirildi. Daha muhteşem özçekimler, daha net video resimleri sunan kamera, parlak yeni yapay zeka, mükemmellik ve temsil modu, alan derinliği ve yaratıcı çekimler için bokeh etkisi ile kontrol ediliyor. Bununla çekilen fotoğraflar, yakın geçmişteki tüm zamanlardan daha net, parlak ve cesur. En son gelişmeler ve insan yapımı akıl yürütme ile 4 kameranın desteklediği Through X20, harika dakikaların ideal fotoğraflarını çekmeniz için tasarlandı. İçinizdeki ustayı ortaya çıkaracak olağanüstü sunumu bulun.